Известие

Collapse
No announcement yet.

централното на шофьорската врата отказа ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• централното на шофьорската врата отказа ???

та както сочи заглавието, както си заключих вратата най-спокойно след 10 мин отивам вкарвам ключа завиртам и... НИЩО завъртам пак, пак нищо. Отидох до "съседната" врата и си отключих като първият пич и то и двете врати... по същият начин и с заключването... нестава от моята врата, какъв да е проблема ? а и имам чувството че ключът не се върти до край, но може и така да ми се струва... ПЛС савети утре ще разглабям...
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

е ок де 18 гледания, и нито едно мнение... май ще се мъча сам
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

Отвори вратата може да се е разкачило нещо отвътре И при мен се случи подобно нещо само, че с другата врата , не се отключи (с аларма и центр. съм), но после се оправи само, ако е на 2 части централното, много често се разкачат винтчетата и трябва да ги хванеш наново.При теб не знам как е.
      Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Първоначално публикувано от piqnica
        Отвори вратата може да се е разкачило нещо отвътре И при мен се случи подобно нещо само, че с другата врата , не се отключи (с аларма и центр. съм), но после се оправи само, ако е на 2 части централното, много често се разкачат винтчетата и трябва да ги хванеш наново.При теб не знам как е.
        разглобих я нищо не се е разкачило, но като вкарам ключа и завъртя несе мърда пластмасовата щанга която бута централното, от което иде реч че съм за нова ключалка, е взел съм само че ключаря е обедна почивка и ще ходя после да ми настрои новата ключалка по моят си ключ, мерси все пак
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
          Първоначално публикувано от piqnica
          разглобих я нищо не се е разкачило, но като вкарам ключа и завъртя несе мърда пластмасовата щанга която бута централното, от което иде реч че съм за нова ключалка, е взел съм само че ключаря е обедна почивка и ще ходя после да ми настрои новата ключалка по моят си ключ, мерси все пак
          Колега защо не си монтираш дистанционно,решаваш си проблема с ровичкане по външните ключалки! Една евтина аларма с дистанционно е не повече от 80 лв.
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

да реил съм го но искам Ето такъв да ми е ключът, а за сега немога да намеря такъв згъваем ключ на който и да са копчетата за централното и чипа за имонбилаизера ам съм тъп и упорит и ще продълйавам да търся
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

ЕВРИКА... най-после я оправих една нова ключалка за 10 лв пререждане за старият ключ 12 лв и 2 лв за пласт масовата щанга която е свързана за централното чрез ябълкови съединения, и ако ви се наложи да ги махате внимаваите! Всичко е от пластмаса аз вече счупих една щангичка щото се махат адски гадно... ето една снимка за тези който незнаят за какво говоря...
              Ако сметнете за редно трийте темата
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

Working...
              X